13:20
Засідання конкурсної комісії

24 вересня та 29 вересня 2020 року на базі відділу освіти виконавчого комітету Первомайської міської ради Харківської області відбулись засідання конкурсної комісії, у складі якої працювали фахівці міської ради, відділу освіти, представник профспілки працівників освіти міста. Конкурсна комісія ухвалила рішення про переможців на посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Первомайської міської ради Харківської області та педагогічних працівників – консультантів та практичного психолога.

Положення про конкурс було затверджене на сесії міської ради. Взяти у ньому участь мали можливість всі охочі, які мають не менше п’яти років педагогічного стажу, галузеву освіту та досвід впровадження інновацій, новацій і технологій у системі освіти.

Одна з головних вимог до претендентів на посаду директора – презентація стратегії розвитку Центру професійного розвитку педагогічних працівників та її оцінювання. 

Переможницею конкурсу на посаду директора Центру стала Ольга Бігун, яка має досвід подібної роботи, адже очолювала методичний кабінет відділу освіти. Консультантами Центру як такі, що перемогли у конкурсі, стали Лариса Антонова та Аліна Марченко, практичним психологом – Любов Погрецька.

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо їм успіхів, реалізації планів та задумів.

Переглядів: 237 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0