10:06
Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора ІРЦ

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Харківської області»

 

Найменування комунальної установи – «Інклюзивно-ресурсний центр Первомайської міської ради Харківської області (далі ІРЦ).

 

Місце знаходження закладу64102, Харківська обл., м.Первомайський, вул. Кондратьєва, буд. 1.

 

Посада: директор ІРЦ

 

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду: вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо - квліфікаційного півня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

 

Перелік документів для осіб, які бажають взяти участь у конкурсі:

- копію паспорта громадянина України;

- письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

- копію трудової книжки;

- копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Дата початку прийняття документів з 07 червня 2019 року.

Кінцевий строк – 28 червня 2019 року.

Адреса приймання документів для участі в конкурсі: 64102, Харківська обл., м.Первомайський, 1/2 мікрорайон, буд. 19-а, відділ освіти

 

Етапи проведення конкурсного відбору

1. Подача претендентами документів з 07.06.2019 по 28.06.2019

2. Усі претенденти, які своєчасно подали документи для участі у конкурсі, повідомляються відділом освіти про прийняте рішення щодо їх кандидатур не пізніше, ніж протягом п’яти календарних днів з дати закінчення строку подання документів – до 03.07.2019

3. Проведення іспиту та визначення його результатів – 04.07.2019. Кандидати, які за результатами іспиту набрали 6 балів, допускаються до співбесіди 04.07.2019.

5. Комісія протягом одного робочого дня після завершення співбесіди, 05 липня 2019 року, надає претендентам та засновнику висновок щодо результатів конкурсного відбору.

 

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору

Гусєва Світлана Юріївна, головний спеціаліст відділу освіти

Тел. 3-61-69; e-mail: goroo@kharkov.ukrtel.net

 

 

Переглядів: 224 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0