У четвер, 25 червня в Україні розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У 2020 році програму проведення зовнішнього оцінювання відкриває тест з математики.

Тест входить до трійки найбільш популярних предметів серед випускників шкіл. До участі у тестуванні зареєстровано понад 186 тисяч осіб.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Для допуску до пункту тестування учаснику обов'язково необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2020 році складається із 35 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам буде відведено 180 хвилин.

Результат виконання завдань №1-30, 33 та 34 за вибором випускника може бути зарахований як  ... Читать дальше »

Переглядів: 264 | Додав: AppleNTU | Дата: 24.06.2020

ДО УВАГИ БАТЬКІВ УЧНІВ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ ЗОШ І-ІІІ ст. №1

    У зв’язку з ліквідацією Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Первомайської міської ради Харківської області згідно рішення 69 сесії 7 скликання Первомайської міської ради Харківської області від 28.02.2020 № 1489-69/7 «Про ліквідацію Первомайської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Первомайської міської ради Харківської області& ... Читать дальше »

Переглядів: 211 | Додав: AppleNTU | Дата: 19.06.2020

4 червня на інформаційних сторінках усіх учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року розміщені запрошення-перепустки на проходження тестування.

У запрошеннях зазначено адреси пунктів тестування і рекомендований проміжок часу, протягом якого учасники мають прибути до пунктів тестування і пройти процедуру допуску.

Учасникам ЗНО необхідно самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустки зі своїх інформаційних сторінок.

Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за номером сертифіката і PIN-кодом, зазначеним у ньому.

В Українському центрі оцінювання якості освіти радять учасникам ЗНО завчасно роздрукувати запрошення-перепустку. Цей документ є обов’язковим для допуску на пункт тестування.

Переглядів: 224 | Додав: AppleNTU | Дата: 04.06.2020

Учасники пробного зовнішнього незалежного оцінювання отримали запрошення на тестування.

Запрошення-перепустки розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Для входу до кабінету учасника ПЗНО необхідно увести логін та пароль, отримані раніше від регіонального центру. Для того щоб роздрукувати запрошення-перепустку для участі в пробному ЗНО, необхідно скористатися опцією «Сформувати запрошення-перепустку».

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з усіх інших навчальних предметів – 17 червня.

Переглядів: 212 | Додав: AppleNTU | Дата: 02.06.2020


27 травня 2020 року у відділі освіти пройшла нарада керівників закладів освіти в у форматі конференції ZOOM, де були розглянуті наступні питання:
1. Про підсумки проведення курсової перепідготовки та атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (Бігун О.О.)
2. Про підсумки роботи закладів позашкільної освіти міста (БДЮТ, ДЮСШ) і МРЦ, ІРЦ у 2019/2020 навчальному році (звіти директорів)
3. Про план заходів щодо проведення капітальних і поточних ремонтів в закладах освіти міста (Столяр Ю.О.)
4. Аналіз функціонування сайтів закладів освіти міста (Гусєва С.Ю.)
5. Про підсумки профілактичної роботи закладів освіти міста щодо запобігання дитячому травматизму та збереження здоров'я дітей упродовж І семестру 2020 року (Корень О.М.)
6. Про роботу закладів освіти міста в умовах адаптивного карантину (Дунаєва О.А.)
7. Щодо погодження документів (Балагура А.Г., Митрофанова Т.Л.)
8. Про відкриття закладів дошкіль ... Читать дальше »

Переглядів: 199 | Додав: AppleNTU | Дата: 28.05.2020

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 154 155 »