14:07
У школах міста пролунав Перший дзвоник

1 вересня 2017 року в школах м.Первомайський Харківській області відбулися урочисті та святкові заходи з нагоди початку 2017/2018 навчального року та Дня знань.

У цьому навчальному році будуть одержувати загальну середню освіту у закладах освіти міста 2962 учня. Вперше пролунав Перший дзвоник для 297 першокласників.

На урочистих заходах були присутні представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, почесні гості. Під час проведення свят у школах міста міський голова М.М. Бакшеєв, перший заступник міського голови А.В. Орєхов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Н.П. Харченко, начальник відділу освіти Т.М. Сахновська ознайомили всіх присутніх на лінійці з привітанням голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної до Дня знань. У Первомайській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №6 з словами привітання виступив заступник директора Департаменту цивільного захисту ХОДА А.П. Віловський.

297 першокласників з батьками були запрошені на традиційний святковий концерт до Дня знань у БК «Хімік», усі діти отримали подарунки і солодощі.

Переглядів: 248 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0