14:29
Відкриття спортивного майданчику

11 травня 2017 року в м. Первомайський відбулось урочисте відкриття спортивного майданчику для дітей та мешканців міста створений Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Проект було реалізовано за фінансової підтримки уряду Німеччини.

У святковому заході взяли участь більше 300 учнів загальноосвітніх шкіл міста, представники ЮНІСЕФ, Харківської обласної державної адміністрації, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, керівники Первомайської міської ради та виконавчих органів, громадськість міста, а також юні футболісти, волейболісти, молодь міста, що пропагує здоровий спосіб життя, учні художньої школи, які в своїх малюнках відобразили спортивні сюжети, і запрошені гості з міста Дніпро Street workout Dnepr.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити тренажерну площадку було надано людям, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично загартованої молоді та розуміють, що заняття спортом сприятимуть соціальній згуртованості та мирному співіснуванню громад.

Переглядів: 298 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0