07:00
ТРЕНІНГИ з ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ

30.03.2018 року на базі ММК відділу освіти розпочались тренінги з інклюзивної освіти, які проводять спеціалісти центру Ладо для дітей з особливостями розвитку та ГО Аутизм. Альтернатива.

Тренінги адаптовані під потреби вчителів та психологів, які займаються з дітьми з ООП в інклюзивних класах ЗОШ та інклюзивних групах ДНЗ. Також розраховані на те, що використання отриманих знань та вмінь підвищить ефективність навчання для всіх дітей класу. Тема 1: Стратегії педагогіки, орієнтованої на дитину.  Модуль 1.1 (6 годин).   

Педагогі отримали відповіді на запитання: Хто такі діти з особливими освітніми потребами. Що таке ООП, які вони бувають, що з ними робити? Які бувають стратегії, як вони використовуються для навчання дітей з ООП в інклюзивних класах та групах. Візуальні стратегії. Як, для кого використовувати, ефективність. Використання стратегії для інклюзивного класу. Використання візуальних стратегій для дітей з аутизмом. Альтернативна комунікація PECS. Що це таке і чим вона полегшить вашу роботу? Що має про це знати вчитель? 

Наступна зустріч відбудеться 06.04.2018.

Переглядів: 311 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0