06:00
МЕТОДИЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

14.05.2018 на базі ЗДО № 16  "Казка"  розпочався методичний тиждень за темою "Нова українська школа: формування інноваційного освітнього середовища – шлях до якісної освіти".

Відкрився Тиждень педагогічними читаннями, присвяченими 100-річчю з дня народження класика світової педагогіки А.О.Сухомлинського: «В.О. Сухомлинський - Людина. Педагог. Особистість» метою яких було творче осмислення і розуміння значення спадщини видатного педагога для становлення майстерності сучасного педагога.

Під час педагогічних читань педагоги закладів дошкільної освіти міста визначили шляхи використання науково-теоретичної спадщини В.Сухомлинського, яка пройнята вірою в великі можливості як вихователя, так і вихованця; переглянули літературно-музичні композиції за оповіданнями педагога у виконанні вихованців старшої групи вихователя ЗДО № 16 Чухлатої Н.М., яка багато років впроваджує ідеї Сухомлинського; ознайомились з книжковою виставкою творів педагога-майстра, виставкою дитячих малюнків «Твори В.Сухомлинського очима дітей».

 

Переглядів: 329 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0