18:00
Додаткова група в ДНЗ

05.09.2017 року у Первомайському ДНЗ (ясла-садку) № 10 «Ромашка» Первомайської міської ради Харківської області відбулося свято, на яке завітали міський голова М.М. Бакшеєв, представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) О.Ю. Климовська, депутати обласної ради Сергій Цимбалов та Ігор Ясинський, начальник відділу освіти Т.М. Сахновська, методист з дошкільного виховання А.І.Тараріна, батьки.

На базі дитячого садочка урочисто відкрили додаткову групу для інклюзивного виховання та навчання дітей.

Микола Бакшеєв привітав колектив дошкільного закладу з подією. Він подякував педагогам за працю і запевнив, що влада й надалі підтримуватиме нові прогресивні методики роботи для створення умов для комфортного перебування малят у дошкільних закладах.

Ольга Климовська розповіла що для функціонування інклюзивної групи зроблено капітальний ремонт в груповій кімнаті, замінено сантехніку, придбано нові меблі, постільну білизну, обладнання для ігрових майданчиків тощо.

Світлана Тищенко висловила слова вдячності від батьків дітей новоствореної групи. Вона подякувала міському голові, представнику ЮНИСЕФ, спеціалістам відділу освіти та працівникам ДНЗ за сприяння у створенні інклюзивної групи. Побажала усім, хто доклав зусиль до цієї доброї справи, щастя, здоров’я та передала низький уклін від усіх батьків.

 

 

 

Переглядів: 291 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0