07:00
ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ

«Засяяв день сьогодні променисто, бо фестиваль талантів – це велике свято. Зібралися тут зірочки іскристі, щоб всім свої уміння показати».

Такими словами можна виразити враження від міського фестивалю "Дитячий зорепад" творчо обдарованих дітей дошкільного віку, який відбувся 19.04.2018року у міському Будинку культури "Хімік".

Свої музичні здібності, палітру дитячих талантів показали творчі колективи закладів дошкільної освіти міста. На втіху глядачам були представлені душевні та жартівливі пісні, гумористичні та ліричні танці. Кожен номер свідчив про старанність дітей не лише в підготовці, а й у виступі. Приємно було спостерігати за самими артистами, які, відчуваючи підтримку залу, з гідністю вели себе на сцені до кінця номеру. Кожен виступ супроводжувався палкими оплесками присутніх в залі батьків та почесних гостей.

Заступник міського голови Н.П Харченко., представник обласного депутата Д.М. Добкіна А.Таран та начальник відділу освіти А.Р. Садченко подякували вихованцям, працівникам закладів дошкільної освіти, батькам за плекання дитячих талантів, за цікаве колоритне дійство на сцені і побажали творчих здобутків, ще більше наснаги у роботі і нагородили дитячі творчі колективи, музичних керівників та кастелянок Грамотами відділу освіти і солодощами.

 

 

Переглядів: 308 | Додав: AppleNTU | Рейтинг: 0.0/0